Læring og bevægelse

Alfabetræs

Pædagogen har inden aktiviteten lavet bogstavbankoplader, og I starter med at fordele disse i den ene ende af rummet/ gymnastiksalen, bankobrikker fordeles i den anden

Læs mere »

Find dit tal

Gruppen får tildelt en terning (12 sidet terning med tal). På området er der placeret markeringsbrikker med tal. De kaster med terningen. Det bliver f.eks.

Læs mere »

Farver og former

Med udgangspunkt i et sæt skumformer i fire forskellige farver, sjippetove, to skumfrisbee og to terninger udvikler en leg sig, hvor to børn træner og

Læs mere »

Dyrepasserløbet

Dyrepasserløbet’ er en kombination af leg, spil og læring. Som instruktør skal du bestemme, hvilke parametre du ønsker at vægte, alt efter hvilken børnegruppe, du

Læs mere »

Hånden i spanden

Hånden i spanden. Fyld flere spande med fx, spaghetti, kaffegrums, småsten, fersk fisk osv. Sæt herefter eleverne sammen to og to. Den ene starter med

Læs mere »

Andre login

Har du ATIB Mellem- eller Fuld Pakke, kan du benytte dig af Legehjul.dk, som er en af ATIB’s samarbejdspartnere.
Legehjul.dk sætter fokus på social trivsel og fællesskab. Det indeholder et legebibliotek med mere end 60 lege – alle med videoforklaring til.
NB! Sørg for at du har åbent enten Chrome eller Safari webbrowser før du går over til Legehjul.dk. For at komme ind på Legehjul.dk kan du klikke på knappen nedenunder – Drej og leg!

Øvrige ATIB-partnere

A-sport

A-Sport er totalleverandør af idræts- og aktivitets-udstyr til danske skoler og institutions-markedet. Vores produktsortiment indeholder alt hvad der skal til, når det gælder idrætsundervisning og aktiv læring.

Tiger træning

Tigertræning indeholder elementer af børneyoga, samarbejdslege, familieakrobatik, kamplege, dans og musik. Tigertræning kan være for småbørn, børnehavebørn, skolebørn og børnefamilier.

Yoga i skolen

Der arbejdes i yoga med at sætte tempoet ned, finde ro, og lukke af for uvedkommende stimuli/ forstyrrelser. Vi tilbyder forskellige former for workshops og kurser.

ATIB-kurser

Kurser til skoler

Her finder du aktuelle kurser for at få ny viden og blive fagligt opdateret til din undervisning.

Kurser til daginstitutioner

Aktuelle kurser for at blive opdateret både fagligt, kropsligt og socialt til din hverdag i institutionen.

Kurser til foreninger

Giv dit sted et bevægelsesmiljø, der bygger på godt samvær, glæde, sjov og gensidig respekt.